Cos de cumparaturi

Despre noi

C&I Collection este un magazin online cu o ofertă generoasă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei.

Apreciem pasiunea clienților noștri pentru cumpărăturile de calitate, fapt pentru care am creat pașii necesari pentru o experiență de shopping ideală.

Credem în performanță, ceea ce ne face să fim activi, perseverenți și creativi. Credem în evoluție, ceea ce ne face să fim inovativi și eficace în a răspunde nevoilor clienților. Mai mult de atât, credem în oameni, ceea ce ne face să fim onești și loiali față de angajații noștri, de clienții noștri și, totodată, față de partenerii noștri.

Brandul C&I Collection încearcă să vă convingă atât prin cuvinte frumoase și atitudini pozitive de faptul că avem produse ce merită cu adevărat să fie cumpărate, cât și prin produsele calitative pe care vi le punem la dispoziție, deoarece avem ferma convingere că unul dintre factorii care redau noțiunea de viață este confortul.

Astfel, pe Cicollection.ro veți găsi un catalog detaliat al produselor existente, dar vă punem la dispoziție și funcția de precomandă, pentru a găsi mult mai ușor ceea ce vă doriți. Cicollection.ro este locul pasionaților de shopping online și al celor care iubesc să achiziționeze produse unice și de cea mai înaltă calitate.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, vă sugerăm să accesați cât mai des atât site-ul nostru, cât și paginile de socializare: facebook (https://www.facebook.com/cicollection95/), instagram: @cicollection95. De asemenea, ne puteți scrie oricând și pe watsapp, la numărul de telefon 0757479703.