Cos de cumparaturi

Returnare si Schimbare

Pentru a schimba sau returna comenzile facute pe C&I COLLECTION, te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Comenzile pot fi schimbate sau returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.Va reamintim ca produsele se probeaza fara indepartarea etichetei detasabile, deoarece exista riscul deteriorarii ori pierderii acesteia. Astfel, returul unui produs fara eticheta nu poate fi acceptat deoarece acesta nu mai poate fi recomercializat.

NU acceptam returul in urmatoarele situatii:

*cand produsele nu mai au etichetele atasate,

*cand produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri improprii.

REFUZUL SCHIMBULUI SAU RETURNARII PRODUSELOR PENTRU UNUL DIN MOTIVELE ENUMERATE MAI SUS POATE ATRAGE DUPA SINE:

*plata de catre tine a taxelor de trasnport dus-intors.

Din motive de igiena, produsele de lenjerie intima (chilotii, boxerii, ciorapii, dresurile, costumele de baie) NU SE RETURNEAZA!

ATENTIE !!!!!! NU PRIMIM COLETE CU RAMBURS! COLETELE INSOTITE DE RAMBURS VOR FI REFUZATE!

Vei primi un telefon/SMS de confirmare atunci cand returul va ajunge la noi. Retururile vor fi procesate de noi in maximum 72 de ore de la data primirii. Te sfatuim sa asiguri orice expeditie trimisa catre noi, deoarece tu esti responsabil(a) un cazul deteriorarii sau pierderii comenzii in timpul expeditiei.

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA, CI DOAR COLETELE TRIMISE PRIN FAN COURIER SAU URGENT CARGUS!!

CHELTUIELILE DE RETURNARE VOR FI SUPORTATE DE CATRE CLIENT, IAR RAMBURSAREA CONTRAVALORII PRODUSULUI SE VA EFECTUA IN TERMEN DE MAXIM 3 ZILE LUCRATOARE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI RETUR.

Pentru orice detalii sau neclaritati, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa : cicollectioncontact@gmail.com sau telefonic 0757479703.