„Un cadou bun este acela care transmite că l-aţi avut în minte în primul rând pe destinatarul cadoului — nu unul care costă neapărat foarte mult. Scopul unui dar ales cu grijă este de a provoca cea mai mare bucurie celui care primeşte și, indiferent dacă aveți un buget restrâns sau nu, puteți alege ceva care este semnificativ pentru relația dvs.” Honey Langcaster-James

Cumpărăturile de Crăciun ne pot da uneori mari bătăi de cap, fie că îți dorești ceva special pentru tine sau pentru cineva drag. Însă, pentru a te scuti de alergatul după cadourile perfecte, venim în ajutorul tău cu câteva idei pentru darurile de sub brad, și nu numai.

O geantă elegantă  

Doar pentru că este un accesoriu nu înseamna că „merită” mai puțină atenție. Geanta potrivită îți defineste look-ul, având puterea să transforme chiar și cea mai banală combinație vestimentară într-o apariție de zile mari.

Rochia pentru seara dintre ani

Fie că alegi o rochie scurtă sau lungă, vei rămâne surprinsă de diversitatea modelelor și a culorilor pe care ți le punem la dispozitie. Ca să nu mai vorbim de materiale: poți alege o rochie din dantelă, perfectă pentru a întoarce toate privirile, sau o rochie îmbracată în tulle subțire și diafan. Iar cuvantul cheie pe care sigur îl cauti în alegerea unei rochii potrivite pentru noaptea de Revelion este confortul. Rochia trebuie să facă față cu brio unei nopti întregi de distracție și dans.

Set de pulovere pentru cuplu

Un pulover din bumbac poate fi cadoul ideal atât pentru tine , dar și pentru iubitul/soțul tău, căruia ai vrea să îi oferi ceva cu adevarat util si plăcut.