Toate reprezentantele sexului frumos sunt foarte diferite din toate punctele de vedere, precum ar fi:.statura , formatul corpului, hainele cu care acestea se îmbracă , iar în aceiași ordine de idei și felul în care își asortează îmbrăcămintea . La început, trebuie să știi care îmbrăcăminte  se potrivește structurii tale corporale, dar și stilului tău de viață , locului de muncă, precum și mediul în care îți petreci majoritatea timpului liber . După mai multe încercări de a combina îmbrăcămintea, ajungi să îți formezi un stil vestimentar propriu în care poți include, ba chiar te poți juca cu elementele ce sunt în trend.

Există un mit conform căruia femeile nu au niciodată suficiente haine în garderobă. Dacă și tu faci parte din armata „Nu am cu ce să mă îmbrac!”, atunci poți considera că acest articol ți se adresează. După ce vei afla cum anume poți să îți definești stilul propriu, cu siguranță vei reuși să creezi ținute mult mai inspirate cu hainele pe care le-ai achiziționat deja, ceea ce pentru tine ar fi un mare avantaj, atât în plan financiar, cât și social. 

Află tot ceea ce trebuie să știe o femeie care își dorește să țină pasul cu moda, fără să investească o avere în garderobă!